Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 26 augusti 2010

Imma

Idag har jag spinnande nyheter att förmedla, minsann...!

De två sista kvällarna har Assar tillåtit gammelmatte att försiktigt kamma honom med en mjuk gummikarda, och han har SPUNNIT! För första gången i sitt liv, troligen.

Och från den fankattiska akutmatte som har hand om Rafael tills matte och gammelmatte kan hämta honom nu på söndag fick Wikki igår ett meddelande att lillkillen SPANN sedan han fått bada av sig sitt gamla livs unkna lukter...

Så vill Conny att jag tackar Bie-killarna så mycket för den fina plaketten han fick med posten igår! Det är verkligen en fin plakett där det står "Detta hus övervakas av änglar", och matte har lovat att ordna så att den sätts upp någonstans där alla kan se den. Gissa om Conny blev stolt, både över den och över kuvertet med hans namn på: "Säkerhetskatten Conny" står det med stora bokstäver, minsann.

4 kommentarer:

 1. Wow, så mycket bra saker på en gång! Fankattiskt med Assar, där ser man vad kärlek och tålamod gör! Härlig med Rafael också, blir spännande när han kommer till er. Conny-grattis till plaketten, den är du väl värd! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj, här händer det saker. Kul att Assar tillåtit gammelmatte att ta hand om honom. Att han dessutom spinner är ju jättebra betyg. Så väntar vi med spänning på att få höra hur det går med Rafael. Glöm inte bort att lägga upp plaketten så vi andra får se också.

  SvaraRadera
 3. Tur att det finns en pålitlig nyhetsbyrå i Otterbäcken. Både Assar och gammelmatte mådde nog jättebra av spinningen. Och snart är det Rafaels tur att få komma och spinna också. Bra att plaketten var korrekt adresserad. Grattis Conny!

  SvaraRadera
 4. Det var goda nyheter. Spinnande, trygga katter tycker vi om! Tänk vad det hänt mycket med Sixten och Assar sedan de kom till er. Vilken fin plakett Conny hade fått. Egen beundrarpost! *imponerade* Kurr och burr.

  SvaraRadera