Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 10 augusti 2010

Matte

Har suttit och tittat på bilder av våra missekissar... tänk att man kan ha en sådan välsignad tur att världens mest underbara katter hamnar just hos oss?!? *ler stort*

Och livet är fullt av mirakel... titta bara på hur Assar har utvecklats på mindre än ett år! Första bilden togs när vi såg honom på katthemmet i Kristinehamn den där första gången, och då var han så skygg att han nästan dog av skräck bara vi vistades i samma rum.Andra bilden tog jag häromdagen, när han kurrande lekte här i biblioteket. Ibland kan jag svära på att jag hör katterna skratta förtjust i sin lek... särskilt Assar, för han älskar att leka!Och så påstår vissa myndigheter att skygga katter skall avlivas därför att de aldrig går att "göra katter av"?!? Man blir så arg att man går i baklås!!!

7 kommentarer:

 1. Blir lite blöta i ögat när vi ser bilderna, vilken fantastisk skillnad! Underbart. Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vilken upplevelse, att se den kurrande Assar leka glatt när man vet hur tillbakadragen han varit. MAn blir alldeles varm i hjärtat att se bilden där han ligger och myser under bordet(?). Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att se Assar där han ligger! *kurr*
  Ja jag är ju också ett levande bevis på att skyggisar kan ändra på sig! Oj vad jag fräste åt alla på katthemmet länge och väl innan jag kom på att gos och snälla tvåbeningar inte är så dumt ändå. Jag har visserligen en bit kvar för i vissa situationer blir jag väldigt orolig och nervös, men matte är lugn då så det känns lite bättre för varje gång.

  SvaraRadera
 4. Vilken fin historia. Sådana tycker vi om att höra. Att det finns människor som är snabba att mörda oss katter gillar vi verkligen inte. Hoppas vi får igenom en Lex Nisse, så att fler kan få det lika bra som Assar

  SvaraRadera
 5. Så fluffig och fin! :-)

  SvaraRadera
 6. Assar vilken gosig snygging du blivit!
  NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 7. Ja, är det inte underligt att vi är så många mattar och hussar som blivit begåvade med "världens finaste katter"? Vi på Södertälje Katthem hade en kisse på katthemmet som varit jätterädd i ett och ett halvt år. I veckan fick hon ett eget hem hos en snäll matte som insåg hennes potential. Man ska aldrig ge upp! Tid och kärlek gör underverk!

  SvaraRadera