Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 2 augusti 2010

Jenny

I morse blev jag ordentligt bekymrad när jag såg hur gammelmatte hällde upp det sista av torrfodret i tunnan... och inte stod det några blötmatsburkar på hyllan, heller. Men så stack gammelmatte och matte iväg med bilen och blev borta en kattiljon timmar, och när de kom hem hade de med sig en stor säck torrfoder och massor av blötmatsburkar. Samt vitfisk, som vi fick till middag! *slickar morrhåren*

Framtiden är tryggad... *puh*


Matte säger att vi har någon som kallas Bo Uppteckningen att tacka för maten...?

Nåjam, efter middagen la vi oss att vila på maten på katters vis, var och en där vi trivs bäst. Då kom matte och sa något om att man kan se på en katt hur varmt det är i rummet... ju längre katt, desto varmare rumstemperatur! Hmm, undrar vad hon menade med det?!?

Förresten, vad begär hon av oss? Vi har ju varit ute i trädgården och strövat hela eftermiddagen... klart man är trött och behöver sträcka ut sig!

8 kommentarer:

 1. Ligger något i det där med längden och värmen! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Oj vad snäll Bo var som såg till att ni fick så mycket mat! Fat jag måste nog jama att både jag och min kompis Wilma kan ligga väääldigt långt utsträckte fast det inte är varmt.... Det är ju så mysigt att få stäcka ut hela pälsen ordentligt ibland.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Ja, det var verkligen en bussig prick, för jag började bli allvarligt oroad över matlagret! Fast jag har inte riktigt fått klart för mig vem den där Bo Uppteckningen är... matte säger att det är en bunt papper som handlar om vår gammelhusse, som vi aldrig fick träffa men som Imma säger var en snäll farbror som älskade djur... men hur kan en bunt papper köpa kattmat?!? Måste nog gräva lite djupare i bunten... eh, frågan.

  Tass från Jenny, med magen full av vitfisk.

  SvaraRadera
 4. En nyöppnad säck torrisar smakar och luktar ju också alldeles extra gott! Mysigt med hyllor i lagom kattstorlek och höjd. Tror nästan vi får ta ett jam med matte om saken. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Bra med mat - jag hoppas att ni äter ordentligt också! Och dricker!!! i den här värmen.

  Kan Klosterkatterna (och gärna andra också) tänka lite extra på Sisko som ligger i dropp på djursjukhuset:-((( Vi vet inte om hon ätit för lite eller druckit för lite, eller båda, men igår när vi kom hem var hon alldeles gul! Så slavarna har tillbringat hela kvällen på det som här kallas smådjurskliniken och Sisko är kvar där på dropp och koll:'-( De vet inte riktigt vad det är, de första proverna visade inget akut förhöjt, men vi får väl veta mera idag... Mjau:-(((

  SvaraRadera
 6. Om det där om katters längd är rätt så måste det vara väldigt varmt ute hos Matte för Puma sträcker alltid ut sig i sin fulla längd där. Bra att ni fick hem ny mat, det brukar alltid kännas lite tungt när man ser den tomma foderhyllan.

  SvaraRadera
 7. Kära Koko!
  Oj så förfärligt tråkigt. Jag har nu varit nere i kapellet och bett Ängelbrekt att via sin antenn be skaparkatten att hålla en särskilt ömsint hand över både Sisko och kattslavarna, så att Sisko snart blir frisk och kry igen.

  Klosterkatterna, som med knäppta tassar ber för Sisko.

  SvaraRadera