Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

måndag 16 augusti 2010

Imma

Äntligen! Efter lång väntan kom idag bokpaketet med bl.a. boken som matte köpt åt oss:Mer om Simons katt hittar ni här!


Sedan dess har vi legat på golvet i biblioteket och bläddrat, läst och skrattar på det där sättet som bara katter kan... och det var nog tur för oss att vi hade boken, för matte och gammelmatte åkte iväg för att träffa sin människovet och sedan kom de aldrig hem igen... ja, inte förrän på kvällen, alltså. Då berättade matte att gammelmatte hade varit så ledsen över hur ont hon har i sin höft att matte bestämde att de skulle göra en utflykt till Torsö - en stor ö som ligger några mil härifrån - och ta med te och kakor att mumsa på. Det hade blivit en mycket trevlig utflykt, trots att det småregnade, och matte var alldeles lyrisk över en tavla hon hade hittat i ett litet träkapell långt ut på en liten ö som heter Fågelö... den föreställde jungfru Maria, som matte är så förtjust i, så jag förstår att hon blev glad.

4 kommentarer:

 1. Simon´s cat som är så skojig! Visst unnar vi matte och gammelmatte att ha lite roligt, men nog är det långtråkigt att bara vara hemma och vänta. Tur ni hade boken. Stackars gammelmatte, värk i höften är jättejobbigt, det vet vi. Ni får tröstbuffa lite extra på henne ikväll. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. De ömsintaste och mjukaste TröstTassKramar till gammelmatte och en glad NosBuff till alla! Var rädda om varandra och njut av dagen! NosPuss Wikki

  SvaraRadera
 3. Åh, vi älskar Simons Cat vi med. Han är ju för rolig. *fniss*
  Ni får skicka många buffar och svanskramar från oss till gammelmatte och hälsa att vi hoppas hon snart blir bättre i höften. Ont ska man ju inte behöva ha, varken som katt eller människa.

  SvaraRadera
 4. Åå, har Simon's Cat blivit bok <3 Den är för underbar! Vi har anammat det där pekandet i munnen som symbol för "hungrig" :-D

  Stackars gammelmatte:-(

  SvaraRadera