Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 5 augusti 2010

Imma

Vi har fått de uppmuntrande nyheterna att Sisko har fått komma hem från djursjukhuset och nu mår lite bättre! *glad* Men mycket återstår förstås, Sisko behöver äta flera mediciner... och det vet ju alla katter hur kul det är på en skala. D.v.s. inte alls! Conny har dock lovat att bistå med goda råd, för han vet precis hur det är att ta medicin, hjärtsjuk som han är. Och vi klosterkatter fortsätter att hålla tassarna för Sisko, så klart!

Cajsa hälsar att hon inte tycker om att gå i pyjamas...


Så vill vi ber er att hjälpa oss att sända spinnhealing till en hund, om ni vill vara så snälla? Det är Cajsa, mattes kullsyskons ena hund, som fått en jättestor tumör (den vägde visst 4,3 kg - mer än hela mig!) bortopererad från mjälten och nu vilar ut hemma hos matte, husse och kompisen Thea.

PS. Jenny vill berätta att hon har ätit ärtsoppa idag och det var jättegott! Kanske för att hon åt ur mattes sked? Mat smakar ju lite annorlunda när man äter den på "människovis"... DS.

7 kommentarer:

 1. Det var verkligen uppmuntrande och välkomna nyheter! Hoppas att fortsatta förhandlingar om medicinintag avlöper till båda sidors belåtenhet. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Öh... nu blev vi förvånade. Vi håller så gärna tassarna för sjuka djur av annan ras. Men vi såg inte slutet av inlägget när vi skickade första kommentaren. *kloar sig i huvudet* Vi håller tassarna för Cajsa och hoppas att hon snart får fira pyjamasparty. Alltså slippa pyjamasen. *kurr*

  SvaraRadera
 3. Härligt med Sisko, vi håller tassarna och skickar spinnhealing till både katt och hund! Ärtsoppa låter spännande. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Ursäkta min arts brister...spinna KAN jag inte!
  Men jag skicka ett gross med svansvift!
  Ett smakprov: vift vift vift vift vift viftvift vift vift!

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att Sisko mår bättre. Hoppas det blir likadant med Cajsa. Självklart skänker vi helande tankar till henne och alla andra sjuka djur.

  SvaraRadera
 6. Tack för all spinnhealing och vänliga tankar över pölen - det har varit värmande i denna stressande tid! Sisko är inte utom all fara, men bara hon börjar äta och svarar på antibiotikan ska hon nog bli frisk. Hon har en bakteriegrundad inflammation i gallgångarna, huvva.

  Ska absolut hålla tummarna för Cajsa - det låter ju ruskigt! Vi ska hoppas att de fått bort allt - den där var större än Sisko också!

  Ärtsoppa- knasiga Jenny. Fast Twister åt en gång surkålssoppa...

  SvaraRadera
 7. Trassla, en hunds svansviftande borde vara PRECIS lika bra som spinnhealing!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera