Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 24 augusti 2010

Imma

Idag är vi så stolta över gammelmatte att vi springer runt i cirklar av glädje! För vet ni vad hon har gjort?!? Jo, efter att ha läst på Wikkis blogg om en kattunge med ruttnad svans och gråtit så tårarna skvätte, ringde hon till Sceriges Television och fick två olika program att lova ta upp frågan om kattens status: Rapport och Lilla Aktuellt!!!

Och apropå nyheter, så börjar vi känna oss riktigt förhoppningsfulla å Snuffes vägnar! Ekonomifrågan är under kontroll, Snuffe mår bättre och får snart komma hem och "Rädda Snuffe"-gruppen på Facebook samlar medlemmar så att man nästan inte hinner med i svängarna... kurraaaa!

8 kommentarer:

 1. Vi älskar era mattar, så det så! AV flera skäl men ffa deras goda hjärtan! TassKram Wikki & Nova

  SvaraRadera
 2. Snyggt jobbat jamar vi! Modigt av gammelmatte att ringa. Vet ni när det sänds? Skönt att det går åt rätt håll med Snuffe. När kommer er nya kompis? Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Underbart initiativ av gammelmatte. Har själv idag sökt kommunalrådet för MP i Södertälje som tidigare i somras sa att hon gärna ville på något sätt samarbeta med Södertälje Katthem för att kunna höja katternas status. Hon har tyvärr inte återkommit ännu, men jag släpper henne inte...

  SvaraRadera
 4. När programmen sänds, vet vi inte... allt vi vet är att de har lovat att ta upp frågan i sina program och försöka se till att det sprids så att så många som möjligt blir uppmärksammade på problemen... mer kan man inte begära, kanske? Fast känner jag gammelmatte rätt, lär hon ringa fler program... hon vet att TV är en maktfaktor med enorm genomslagskraft, t.o.m. större än riksdagen!

  Tass från Imma, stolt abbemissa.

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen något att vara stolt över! Vi hoppas att vi tittar när programmen sänds. Vi tycker att både matte och gammelmatte är helt fantastiska på att kämpa för katter och deras sak. Matte har aldrig kommit igång med Facebook, annars skulle vi förstås ha gått med i gruppen på stört! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Tasshonnör för gammelmatte! HON är verklgen fan-KATTISK!
  Tassen från
  M & V

  SvaraRadera
 7. Zaga,Zaffran,Carme25 augusti 2010 kl. 16:26

  Heja Gammelmatte!!!
  En eloge från oss skällisar och matte.

  SvaraRadera
 8. Bra jobbat, toppeninitiativ, Otterbäckingar!!!
  Nu är Snuffe hemma igen, HURRAvoff!
  Tillsammans kan man mycket...
  *vift vift vift*

  SvaraRadera