Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

tisdag 3 augusti 2010

Imma

Ängelbrekt


Idag ber vi allihop för Sisko som mår dåligt och ligger på ett djursjukhus i Finland. Snälla ni, sänd så mycket spinnhealing ni kan till Sisko, för hans matte och husse har bara honom, och de är förstås jätteoroliga! Det är förresten vi också...

12 kommentarer:

 1. Hej. Din länk till sisko funkar inte (på min dator).

  SvaraRadera
 2. Länken funkar på vår dator.
  Tassen från
  Mozart & Vincent

  SvaraRadera
 3. Vi spinner lite extra och hoppas att Skaparkatten håller en vakande tass över Sisko.

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket. Det känns bra att veta att nån tänker på oss - jag tänkte att kattmänniskor förstår hur det känns... Vi är förresten bara honor i det här huset, Sisko betyder syster på finska:-)

  Sisko har troligen någon sorts gallvägsinflammation, om jag förstod rätt (inte så lätt med finska i tfn) och nån svullnad i magen som kan vara ett lymfkärl, de skulle ta prover och återkomma. Hon ligger kvar för observation i natt, men vi fick komma på sjukbesök. Hon var vaken, ganska sur och håglös, men lät sig klappas och åt lite när vi trugade. De kunde inte säga så mycket om prognos förrän de har klara besked, men åtminstone ska vi hoppas att det går över. Hon hade något i julas som kan ha varit en mindre akut version - bara hon blir frisk och kommer hem måste jag kolla hur man kan förhindra återfall!

  SvaraRadera
 5. Å, förlåt så mycket, Sisko - var inte meningen att kalla dig han när du är en hon! *rodnar om nosen*

  Vi är väldigt tacksamma att du håller oss informerade, Koko, för det är klart att vi är oroliga för vår vän Sisko!

  Nosbuff från Imma.

  SvaraRadera
 6. Alla katter på Södertälje Katthem håller tassarna för Sisko. Måtte han snart bli bättre.

  SvaraRadera
 7. Här håller två rumplimpor och en katt alla tassar (12 st) samt vår matte knyter knut på sig för att hålla alla hennes tassar för Sisko.
  Krya på sig nu ♥

  nosphussar gänget

  SvaraRadera
 8. Håller tassar & klor att allt går bra med Sisko.

  Nosgos

  SvaraRadera
 9. Alla fyra Landetkatterna plus jag och Nova sitter här i en ring och spinner i kör! Ville spinner en stämma i två tonarter, Semlan spinner bas, så jag hoppas de extra kvalifikationerna bidrar till ett Helande Spinn som når ända till Sisko! TassKram WIkki

  SvaraRadera
 10. Men så trist! Självklart håller vi också våra tassar för Sisko, och hoppas att hon snart är hemma igen. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 11. Tack för alla tassar och annat. Sisko blev hemsläppt idag med ett enormt batteri mediciner som jag ska tvinga i henne och så ska jag se till att hon äter, och det är inte det lättaste :( Har just tvingat i henne A/D med våld, ska se om det går lättare i morgon...

  Men åtminstone har hon varit lite kelen och spunnit mellan varven, så hon är glad att vara hemma:-)

  SvaraRadera
 12. Ta ett tips från en kisse som tar medusin varendaste kväll... godis efteråt hjälper mycke! Matte jer mej medusinen när ja ligger i hennes famn, å så sprutar hon vatten i munnen på mej så ja sväljer tabletten. De brukar gå bra. Å så får ja allti godis efteråt! Sa ja de?

  Tass från Conny, hjärtsjuk sekerhetskatt.

  SvaraRadera