Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 12 augusti 2010

Jenny

Idag har vi varit ute i trädgården allihop utom Assar och Sixten (som inte har lärt sig att gå i sele och koppel än). Solen sken så skönt, syrsorna spelade i gräset och fjärilarna fladdrade omkring... de enda störande momenten var gammelmatte och matte som sågade sönder grenar och kallade resultatet ved. De har tagit av grenarna från flera träd i trädgården, och nu tänker de elda upp veden i vinter... ja, håller det oss katter varma och go'a i pälsarna är det helt okej med mig!

Conny och jag var ute först, sedan kom Majsan ut en stund och sedan gick jag in när jag blev för varm och törstig. Har man svart päls så tar solen lite extra, som ni kanske vet. När så Majsan också ville gå in, gick Imma ut. Senare fick vi höra att hon och Conny hade jagat en stor svart fjäderkotlett! Men de fick tyvärr inte tag i den, för löplinorna räckte inte.

Nu är allihop inomhus igen och vi har ätit och ligger och vilar oss lite varstans i huset...

3 kommentarer:

  1. Spännande med jakt! Tyvärr räcker ju inte löplinorna till alla gånger. Fjäderkotletten hade nog varit smaskig, och vem vet, kanske hade det kunnat bli en fjäderboa att värma sig med i vinter? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. Samlar man ved mitt i sommaren? *kliar sig i huvudet* Nåjam, vi får väl anta att dina människor vet vad de gör. Jag håller med om att det lätt blir lite väl varmt i svart päls. Man borde kanske ta med sig ett sånt där parasoll. *funderar*

    SvaraRadera
  3. Härlig att vara ute sådär länge och njuta! Nosbuff

    SvaraRadera