Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 22 augusti 2010

Matte

Hos Moses, Pi, Pricken och Svart hittade jag den här fantastiska videon... vilken jägare den lilla kattungen är! Bie-katterna har samlat fler liknande filmer på den här sidan och nu undrar jag om någon vet om sådana här radiostyrda möss (med päls) går att köpa i Sverige och vad de i så fall kostar?

10 kommentarer:

 1. Vilket gott skratt den lille tuffe jägaren gav oss! Nu ska vi kolla på de andra filmerna. Vi har jamat åt matte, att en sån mus vill vi ha!
  Tasskramar
  Mozart, Vincent och matte

  SvaraRadera
 2. haha rolig film.
  Jag tror de bara tagit en liten radiostyrd bil, och trätt över en leksaksråtta i lämplig storlek. :-)

  SvaraRadera
 3. TACK för en jetetrevli länk till Biekatternas filmer!
  Tassen
  M & V

  SvaraRadera
 4. Max och Måns, det är faktiskt en riktig radiostyrd mus... de går att köpa i USA för cirka 150 kronor, men sedan tillkommer ju frakten... så jag tänkte att de kanske gick att hitta i Sverige? Å andra sidan brukar det ju vara billigare även med frakten att köpa från USA... *grunnar*

  Nospuss från klosterkatternas matte.

  SvaraRadera
 5. Husse köpte en liknande för många år sedan och den kostade 199:- har jag för mig. Den fungerade då inte så vidare bra och så hade den ingen päls. Faktum var att den körde bara höger och tillslut så gick den och dog.

  SvaraRadera
 6. Som du säger kan det nog vara billigast att köpa den i USA, har ni kollat om Amazon.com har den. De har ju internationell frakt på många av sina saker, Matte sitter en hel del på deras sida och kollar. En sådan mus tror jag Puma skulle ha jätteroligt med, men man undrar ju vem som hade roligast katten som jagade eller människan som styrde.

  SvaraRadera
 7. Radiostyrd råtta ska enligt uppgift finnas i en affär i Göteborg enligt katten Smillan boende i den fiskstinkande tätorten med en kyrka full av fisk

  SvaraRadera
 8. Kul. Skulle nog kunna tänka mig att man kan ta vilken liten radiostyrd grunka som helst och klä på den t.ex. med ett virkat överdrag.

  SvaraRadera
 9. En liten radiostyrd bil kan man säkert hitta mycket billigt på en loppis :-)

  SvaraRadera
 10. haha finns det färdiga radiostyra råttor?!
  Dags att googla runt lite....

  SvaraRadera