Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

torsdag 12 augusti 2010

Imma

Tasstelegrafen har meddelat oss att vännen Snuffe just nu ligger på sjukhus med kristaller i urinen (d.v.s. ett slags njursten, alltså)! Så nu gäller det att vi alla, katter och hundar och marsvin och tvåbeningar och andra som vill vara med, knäpper våra tassar (eller vad ni nu har längst ut på frambenen) för Snuffe och hans familj. Och OM ni kan och vill avvara en liten slant - för Snuffes husse är långtidssjuk och djurvård, mediciner och specialfoder är dyra saker - ber vi er att tassa iväg den pengen till Swedbank 83279 9149908122. Vi skrev Snuffe och Sippo som mottagare när vi skickade pengar via mattes Internetbank alldeles nyss, och det gick alldeles utmärkt!

4 kommentarer:

 1. Tänk vad många snälla mattar och hussar det finns, för att inte tala om katter. Det är många katter som sagt att det avstår från helgens Dentabits bara för att hjälpa Snuffe.

  SvaraRadera
 2. Stackars Snuffe och stackars husse - det är förfärligt när ens katter är sjuka! Jag skulle gärna avvara en slant (trots Siskos motsvarande visit) men utlandsbetalningar blir förfärligt dyra, tyvärr:-/ Ska tassa över till dem och hälsa också- jag vet hur mycket det värmer och tröstar när man är orolig!

  Sisko verkar förresten långsamt bli piggare:-)

  SvaraRadera
 3. Vi knäpper våra tassar, vi med. Snälla, goa klostermissar som sprider uppgifterna om Snuffe och insamlingen vidare. Ni är för underbara! *kurr*

  Ps. Vi är så glada för att Sisko verkar må allt bättre.

  SvaraRadera
 4. Ni är ju helt enkelt bara för snälla. Ni förtjänar verkligen namnet Klosterkatterna. Man borde resa en staty över er. *torkar en tår*

  SvaraRadera