Här ovan ser ni oss alla: Philemon, Aragorn (död 2009), Rufus (död 2009), Imma (död 2013), Conny (död 2011),
Assar (tyvärr försvunnen sedan sommaren 2013), Sixten, Majsan, Jenny (död 2015) och Rafael.
Vår lille nykomling Robin finns inte med på bilden än...

söndag 8 augusti 2010

Imma

Om ni undrar varför vi inte bloggar just nu, så beror det på att vi har haft huset fullt av gäster i nästan en hel vecka... och sedan de åkt hem har gammelmatte och matte inte mått bra, varit trött och haft migrän och så... så vi har haft tassarna fulla att pyssla om dem. Visserligen gav de sig iväg på en biltur igår, för att titta på något utklätt tåg eller var det var... men de hittade aldrig det där tåget (undra på det - jag tror inte att det finns sådana ens!) utan åkte vidare och hamnade långt borta så det tog hela kvällen att komma hem igen. Nu har de lovat att stanna hemma och bara vila i flera dagar, och vi katter tänker turas om att se till att det verkligen blir så. Någon ordning får det vara även på tvåbeningar!

3 kommentarer:

 1. Bra att ni håller lite extra koll på gammelmatte och matte, nu när de behöver ta det lite lugnt. Vi vet att ni är suveräna på att ta god tass om dem. Konstigt tåg de letade efter. Utklätt. Hade det hoppat av rälsen? Nej, det lät ytterst mystiskt. Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. Det är väldigt trevligt med mycket gäster,men man blir trött. Klokt att ta det lugnt några dagar. Bra att ni tar hand om era mattar! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Ja, det där tåget... *suckar*. Idag stod det i tidningen att det inte skulle gå förrän på kvällen, och då var ju gammelmatte och matte redan borta vid Vättern och satt och fikade. Dessutom var det inget tåg, utan människor som klätt ut sig och sina bilar i fåniga dräkter!

  Tass från Imma, abbemissa.

  SvaraRadera